Palvelut

Ota yhteyttä

Maalaus ja tasoitetyöt

Laadukkaat materiaalit ja vuosien tuoma työkokemus takaavat onnistuneen lopputuloksen

Maalaus-, tapetointi ja tasoitetyöt toteutamme joustavasti kokemuksen tuomalla varmuudella. Asiakkainamme on niin yrityksiä, taloyhtiöitä kuin yksityisasiakkaita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Sisämaalaukset

Uusi ilme kotiin ja jokaiseen tilaan!

Toteutamme kaikki sisämaalaustyöt seinä- ja kattopintojen maalauksista aina ikkunapuitteiden ja karmien maalaukseen. Halutessasi irrotamme vanhat tapetit ja hilseilevät maalit ja teemme muut pohjatyöt, sekä tasoitukset.

Uudella maalipinnalla saa ihmeitä aikaan.

Sisätasoitetyöt

Tasoitetyöt on hyvä jättää ammattilaiselle, jotta haluttu lopputulos saavutetaan. Sisäpinnat kaipaavat usein pohjatyötä, ennenkuin niitä aletaan maalata tai tapetoida. Meidän kauttamme saat tasaiset pinnat nopeasti, sekä joustavalla aikataululla.

Tapetoinnit

Ammattimiehen käsissä kuviokohdistettavat tapetit nousevat seinälle helposti ja vaivattomasti, jälki on siistiä ja lopputulos toivotunlainen! Asennamme kaikki tapetit ja halutessasi teemme pohjatyöt tapetoitaville pinnoille.

Ulkomaalaukset

Vuosia ja säävaihteluja nähneet puuverhoillut julkisivut, piharakennukset ja aidat sekä terassit saavat täysin uuden ilmeen uuden maalikerroksen myötä. Uusi ja suojaava maalipinta tuo lisävuosia kaikille puurakenteille.

Tasoitetyöt ja rappaukset

Rappaamme ja tasoitamme omakotitalojen harkko- ja tiilipinnat niin uudiskohteissa, kuin saneerattavissa kiinteistöissä. Rappaamme myös kivijalat ja sokkelit, sekä korjaamme vanhan rappauspinnan halkeamat kokemuksella. Kysy myös tulisijojen rappausta!